DNA

Hur fungerar det?
DNA som sprutas är osynligt i vanligt ljus men blir synligt under UV-ljus. När det sprutas på gärningsmannen, kan vätskan inte tas bort från kläder eller föremål som gärningsmannen rört vid, samt sitter kvar på huden i ca två - tre veckor.
Dessutom är varje uppsättning med DNA helt unikt för varje butik/lager och gör det möjligt för polis och åklagare att binda och fälla brottslingar vid ett inbrott.

Inom DNA och dimgeneratorer (rökmaskiner) samarbetar vi med:
Safe Solution, Vindico och Bandit Sverige AB.

Dimgenerator Bandit
Den nya generationens skyddsdimma som aktivt stoppar tjuven genom att fylla lokalen med dimma? Vår produkt har mycket hög kapacitet, 28 m3/sekund och är på flera olika sätt mer intressant än alternativa tillverkare.

BANDIT dimgeneratorer har:
- Högre hastighet vid dimutkast
- Tätare dimma
- Lägre driftskostnader

Vi har en mycket stor efterfrågan på våra produkter och vi arbetar aktivt på mässor, mot branschförbund samt mot kedjeföretag för att skapa uppmärksamhet kring nyttan med BANDIT skyddsdimma.
BANDIT utvecklar höghastighetsdimskydd - dimgeneratorer - som med stor hastighet fyller skyddade lokaler med dimma och stoppar tjuven.
Dimgeneratorer - röklarm - används för att minimera skador vid inbrott / rån – de skyddade ytorna rökfylls snabbt och förhindrar tjuven att se, och därmed också att stjäla.

Fördelar vid användning av dimgenerator i en verksamhet är:
- Skapar en rökridå som kan skydda medarbetarna
- Minskar stilleståndskostnader pga stöld samt skadegörelse vid inbrott

Vi har flera referenskunder som använder vår dimgenerator - BANDIT 240 DB - för att skydda värden i sina lokaler eller privathem.
BANDIT Dimgenerator utmärker sig genom exceptionell snabbhet, hög driftsäkerhet och lägre strömförbrukning.
Denna produkt är godkänd enligt europanorm EN 50131-8, den är även godkänd av SBSC - Svensk Brand och Säkerhetscertifiering - www.sbsc.se
Vi rekommenderar att BANDIT ansluts till befintligt larm. BANDIT Dimgenerator täcker maximalt 504 m³ per enhet och kan självklart systemkopplas för att täcka stora ytor, ex vis i större butiker eller lagerutrymmen. 

Inom DNA och dimgeneratorer (rökmaskiner) samarbetar vi med Safe Solution, Vindico och Bandit Sverige AB.

BANDIT har varit verksamma sedan 1993 och är ledande inom skyddsdimma.

läs mer